Widar Junker Karpinski, Dyrlæge

Jeg hedder Widar Junker Karpinski. Jeg er uddannet dyrlæge og har efter nogle år i smådyrsklinikken og blandet klinik valgt udelukkende at arbejde med alternative behandlingsmetoder.

Kiropraktik:
Jeg er uddannet kiropraktor til dyr i Tyskland hos International Academy of Veterinary Chiropractic (IAVC).
Her har jeg fået helt nye metoder til at undersøge og behandle haltheder, rygproblemer og uforklarlige smertesymptomer hos dit kæledyr.
   
Kraniosakralterapi: (KST)
Uddannet ved Bio Dyreklinik v/dyrlæge Bente Iversen.
En behandlingsform, der ligger i naturlig forlængelse af kiropraktikken. Med dette værktøj kan jeg arbejde blidere og med dybere strukturer end kiropraktikken umiddelbart giver adgang til.
   
Biodynamisk KST Det er en udvidelse af teknikkerne fra 'almindelig' KST og giver en endnu dybere effekt, så dit dyr kommer hurtigere ovenpå efter fx en akut skade eller når symptomer på, at dyrets krop har båret på alt for mange kompensationer, bryder igennem.

Udover disse 3 behandlingsformer bruger jeg også akupressur, massage, fascie-afspænding og forskellige former for healing i mine behandlinger. En kombination, der er opstået efterhånden som jeg i nogle år har arbejdet alternativt med mange hunde, katte og heste.

Hertil kommer, at jeg ofte sender dyrene hjem med øvelser til genopdragelse af deres krops bevægelsesmønstre - genoptræning. I enkelte tilfælde sender jeg dyrene videre til egentligt fysioterapi træning hos én af mine dygtige kolleger.

Kombinationen afhænger helt af det enkelte dyr og den type problemer, dyret kommer til mig med og opstår intuitivt under behandlingen. Det er derfor ikke muligt at bestille tid til fx kiropraktik alene.

 
 
 

Kontakt:

Behandlingstid og sted aftales på

tlf.: 22 35 58 46.

Telefontid: Mandag/Torsdag kl. 9 - 10

Mail og sms beskeder besvares hverdage i dagtimerne

HANDS ON ANIMALS  | Tlf.: 22 35 58 46