a
a
a

Gæstebog

Har dit kæledyr været igennem et behandlingsforløb hos mig? Og har du lyst til at dele din oplevelse? Så er du meget velkommen til at skrive din historie i gæstebogen. Din e-mail-adresse offentliggøres ikke.

Skriv besked...
Ivan
04/05-2019
Vores hunde savner dig Widar
Kazan og Linda
18/11-2016
Kazan 7 ½ år gammel schæfer af brugslinjer, har haft et utrolig godt forløb hos Widar. Efter mange års brugstræning, synes jeg Kazan var begyndt at udvise manglende fysisk overskud, og da han begyndte at halte efter fysisk aktivitet, kontaktede jeg Widar. Jeg kunne ret hurtig se og mærke en forbedring, og i dag er Kazan så frisk og glad, at jeg har en følelse af der er mange gode år tilbage. Jeg kan kun anbefale andre, at give sin mest trofaste ven et tjek hos Widar. Kazan og Linda siger tak for god behandling.
Pia og Pixi
23/09-2014
Min 7-årige cocker spaniel Pixi led sidste sommer og efterår af Horners syndrom, som er en nervebetændelse, som kræver antibiotika og binyrebarkhormon i lang tid. Der gik godt et halvt år, før Pixi var sig selv igen. Heldigvis er sygdommen ikke forbundet med smerter. Men en lammelse i den ene side af hovedet og slingrende gang var noget, Pixi sloges med i lang tid. Vi måtte passe meget på, hun ikke faldt ned fra sofaen og når hun gik, var det en underlig stiv gang, hun havde. Først hen i november begyndte hun at få sin normale fjedrende gang tilbage. Vi har tidligere haft kontakt til Widar pga en forvridning af forpoten, som blev behandlet og helbredt, så da Pixi i maj måned i år blev lidt stille, tænkte jeg, at hun måske igen havde leget for vildt, så noget var forvredet. Widar kunne imidlertid konstatere noget andet. Der var ingen forvridninger men i stedet var der en eftervirkning af sygdommen fra sidste år. Pixi havde spændninger i hele kroppen og hele bugen var også spændt. Widar forklarede, at både sygdommen og medicinen havde trukket store ressourcer på Pixi og hendes system, og hendes ”holden sammen på sig selv” for ikke at falde havde nu sat sig til disse spændinger. Pixi fik i alt 5 behandlinger, men allerede efter første besøg var hun ikke stille mere. Og nu er hun den sædvanlige glade og lykkelige hund, der er med til det hele. Pixi elsker Widar, det er meget tydeligt, for hun kan ikke komme tæt nok på ham, og det er bestemt ikke alle forundt. Det var meget tydeligt, at hun nød at blive behandlet og hjalp selv til de steder, hvor det gjorde rigtigt godt, ved at trykke sig ind mod Widars hænder. Widar har en stille og omsorgsfulde måde at omgås dyr på, og det gør både dyret og ejeren tryg. Jeg kan klart anbefale alle, der kan mærke, at hunden ikke er helt sig selv uden måske at kunne sætte en finger på lige, hvad det kan være, at aflægge Widar et besøg. Og Pixi og jeg sender en hjertelig tak for hjælpen.
Lise Wodskou
18/02-2014
Min kat Sophy havde ondt i ryggen og ville ikke gå ned af trapper eller hoppe ned fra ting. Hun havde mindre appetit og var ikke glad for aktivitet. Min egen dyrlæge kunne ikke finde årsagen og anbefalede efter noget tid på smertestillende uden ændringer, at jeg skulle prøve at lade Widar se på hende. Han var meget rolig og blid omkring Sophy og kunne med det samme finde ud af, at Sophy havde et sted på ryggen, hvor den ikke arbejdede rigtigt. Allerede efter 1. behandling var Sophy mere aktiv, hoppede op og ned fra sofaen og appetitten var tilbage. Og det blev bare bedre for hver gang hun havde fået en behandling. Idag hopper hun glad op og ned fra ting, hun leger og spiser, hun bruger trappen - begge veje. Og så kunne hun hurtigt slippe den smertestillende medicin. Jeg har fået min kat tilbage - jeg troede ellers det var slut. Det er et lille mirakel. Tak til Widar for hans gode hænder og behagelige måde at omgås Sophy. - Lise
 
 
 

Kontakt:

Behandlingstid og sted aftales på

tlf.: 22 35 58 46.

Telefontid: Mandag/Torsdag kl. 9 - 10

Mail og sms beskeder besvares hverdage i dagtimerne

HANDS ON ANIMALS  | Tlf.: 22 35 58 46